Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα "Ψυχική" Υγεία" #PsychikiYgeia_photo (όροι και σημαντικά στοιχεία)

 

Όροι και σημαντικά στοιχεία για συμμετοχή στην έκθεση με θέμα “Ψυχική Υγεία” #PsychikiYgeia_photo

  1. Πρόκειται για πρωτοβουλία της psychocare athens (κυψέλη ψυχικής υγείας) η οποία, επιδιώκει να αναδείξει την αξία της ψυχικής υγείας και να συμβάλει ενεργά στην καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής διαταραχής.

  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοδήποτε άτομο ηλικίας 18 ετών και άνω.

     

  3. Όλες οι φωτογραφίες που υποβάλλονται για συμμετοχή στην έκθεση πρέπει να έχουν μορφότυπο .jpg ή .raw, με μέγιστο όριο 800 pixel στη μεγαλύτερη πλευρά τους.

  4. Οι συμμετέχοντες πρέπει να κρατούν αντίγραφο των φωτογραφιών τους στο αρχικό μορφότυπο. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι σε θέση να υποβάλουν τη φωτογραφία τους σε υψηλή ανάλυση. Οι αρχικές φωτογραφίες πρέπει να έχουν επαρκή ανάλυση με δυνατότητα εκτύπωσης σε ποιότητα φωτογραφίας διαστάσεων 50 x 70 cm.

  5. Η έκθεση είναι ανοικτή στους ερασιτέχνες φωτογράφους, αλλά και στους επαγγελματίες εφόσον το επιθυμούν.

  6. Ως ημερομηνία λήξης υποβολής για συμμετοχή στην έκθεση ορίζεται η 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 23:59 (ώρα Ελλάδος).

  7. Αποστολές θα γίνονται δεκτές στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  8. Επιτρέπεται η υποβολή έως πέντε φωτογραφιών ανά συμμετέχοντα.

  9. Οι δημιουργοί των έργων που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στην έκθεση θα ειδοποιηθούν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

  10. H έκθεση φωτογραφίας με θέμα Ψυχική Υγεία θα φιλοξενηθεί από 30/09 μέχρι 04/10 στο χώρο της "psychocare athens - κυψέλη ψυχικής υγείας" στη Λεωφόρο Κηφισίας 110 & Δ. Γούναρη 96 (είσοδος από Γούναρη) στο Μαρούσι. Πρόσβαση μέσω ΗΣΑΠ (στάση Μαρούσι), Προαστιακού (στάση Κηφισίας), Αττικής οδού (έξοδος 11, Λ. Κηφισίας), ΟΑΣΑ (στάση Διαστ. Αμαρουσίου Α7, Α8, Χ14, 550, 500, 410).

  11. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως το όνομα, η ηλικία, η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συλλογής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και άλλης χρήσης για τους σκοπούς της διοργάνωσης και της διαχείρισης της έκθεσης.

  12. Ο χρόνος αποθήκευσης των δεδομένων είναι ένα έτος.

  13. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή απάλειψης των προσωπικών τους δεδομένων απευθύνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποίησαν για την υποβολή της συμμετοχής τους: (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

  14. Ο χρόνος επεξεργασίας των αιτήσεων πρόσβασης, διόρθωσης ή απάλειψης είναι έως 10 εργάσιμες ημέρες.

  15. Το θέμα του διαγωνισμού είναι “Ψυχική Υγεία” υπό την έννοια της απουσίας της (ψυχική διαταραχή) αλλά και της σπουδαιότητας της ύπαρξης της. Συνεπώς, οι φωτογραφίες που θα υποβάλλονται θα πρέπει να αφορούν αυτό το θέμα. Προς βοήθεια των συμμετεχόντων “εναύσματα έμπνευσης” θα μπορούσαν να είναι έννοιες όπως Κατάθλιψη, Διαταραχή Πανικού, Άγχος, Ιδεοληψία, Ψυχαναγκασμός, Καταναγκασμός, Φοβία, Ψύχωση, Σχιζοφρένεια, Ανορεξία, Εξάρτηση, Ιδρυματοποίηση, Κακοποίηση, Bulling, Προβλήματα σχέσεων καθώς και οποιαδήποτε άλλη ψυχική διαταραχή ή κατάσταση που επηρεάζει αρνητικά την ψυχική μας υγεία και ισορροπία αλλά και έννοιες όπως Ευτυχία, Θεραπεία, Ελευθερία, Αισιοδοξία, Ψυχολογική υποστήριξη, Θεραπευτική σχέση κ.λπ.

  16. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί από την psychocare athens και θα απαρτίζεται από ειδικούς ψυχικής υγείας, ανθρώπους του χώρου της φωτογραφίας και ανθρώπους που έχουν την εμπειρία της ψυχικής διαταραχής.

  17. Η επιλογή των συμμετοχών θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη του χρόνου υποβολής.

  18. Με την υποβολή της οποιασδήποτε φωτογραφίας ο συμμετέχων δηλώνει ότι είναι αποκλειστικός κάτοχος όλων των δικαιωμάτων δημιουργού που σχετίζονται με την υποβαλλόμενη φωτογραφία, καθώς και ότι η εν λόγω φωτογραφία δεν βαρύνεται από τυχόν δικαιώματα τρίτων μερών. Εξουσιοδοτεί την psychocare athens καθώς και τους συντελεστές της έκθεσης, να δημοσιεύσει την υποβαλλόμενη φωτογραφία στον δικτυακό της τόπο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Flickr, Instagram, Pinterest και Youtube κ.λπ.), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής της παρούσας έκθεσης.

  19. Η φωτογραφία δεν θα έχει περιεχόμενο απαγορευμένο, απειλητικό, το οποίο να υποδαυλίζει το μίσος, να ενισχύει το στίγμα για την ψυχική διαταραχή, να είναι συκοφαντικό, χυδαίο ή προσβλητικό.

  20. Η φωτογραφία δεν θίγει τα δικαιώματα δημιουργού, τα εμπορικά σήματα, τα συμβατικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου προσώπου ή οντότητας και δεν παραβιάζει το δικαίωμα του κάθε ατόμου στην προστασία της ιδιωτικής ζωής ή στη δημοσιότητα.

  21. Η φωτογραφία σας δεν πρέπει να περιέχει υλικά που υπόκεινται σε προστασία δικαιωμάτων δημιουργού και ανήκουν σε τρίτους.

  22. Με την υποβολή επιβεβαιώνετε ότι έχετε λάβει τη συγκατάθεση των προσώπων που απεικονίζονται στη φωτογραφία για τη χρησιμοποίησή της στο πλαίσιο της έκθεσης.

  23. Στο πλαίσιο της έκθεσης επιτρέπεται η υποβολή ρετουσαρισμένων, επεξεργασμένων ή μονταρισμένων φωτογραφιών. Ωστόσο, υπενθυμίζεται στους συμμετέχοντες ότι πρόκειται για έκθεση φωτογραφίας. Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τη φύση του φωτογραφικού έργου που υποβάλλεται, η psychocare athens μπορεί να ζητήσει από τον ενδιαφερόμενο συμμετέχοντα να προσκομίσει τα αρχεία ή/και τα μεταδεδομένα που αποδεικνύουν ότι πρόκειται όντως για φωτογραφία.

  24. Η psychocare athens αναγνωρίζει ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος των δικαιωμάτων δημιουργού της φωτογραφίας του.

  25. Με την υποβολή ο συμμετέχων αποδέχεται ότι οι φωτογραφίες που υποβάλει μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την psychocare athens, καθώς και τους συντελεστές της έκθεσης για τους σκοπούς της έκθεσης.

  26. Με την υποβολή ο συμμετέχων παραχωρεί το δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών στους συντελεστές της έκθεσης κατά τις δραστηριότητές τους και με τη μορφή δημοσιεύσεων, όπως μέσω του δικτυακού τόπου της psychocare athens, σε κάθε είδους έντυπη έκδοση καθώς και υπό μορφή έκθεσης ανοικτής στο κοινό με υποχρεωτική αναφορά στο όνομα του δημιουργού.

  27. Η psychocare athens, καθώς και οι συντελεστές της έκθεσης δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για καμία απώλεια ή ζημία, οιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων, έμμεσων ή επακόλουθων ζημιών και των αποζημιώσεων, όπως επίσης των ειδικών ή των ποινικών, που προκύπτουν λόγω της πρόσβασης και χρήσης του διαδικτυακού τόπου από τον υποψήφιο και της συμμετοχής του στην έκθεση. Χωρίς περιορισμό του γενικού χαρακτήρα των ανωτέρω, το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου παρέχεται «ως έχει», χωρίς κανενός είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό ή χρήση, καθώς και μη παραβίασης.

  28. Με την υποβολή συμφωνείτε να λάβετε μέρος στις σχετικές δραστηριότητες προβολής και αποδέχεστε να χρησιμοποιηθεί το όνομα (ή ψευδώνυμο) και η φωτογραφία σας για σκοπούς διαφήμισης και προώθησης χωρίς πρόσθετη αμοιβή.

  29. Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν, κατόπιν της επιλογής, στην έκθεση θα διατίθενται στους επισκέπτες της έκθεσης έναντι χρημάτων που θα δωρίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο δημιουργός μπορεί να ορίσει το ύψος της δωρεάς. Σε περίπτωση μη ορισμού, την ευθύνη του ορισμού του ύψους της δωρεάς θα έχουν οι συντελεστές της έκθεσης.


Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies