Χριστίνα Πολυδώρου

Η Χριστίνα Πολυδώρου ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Ψυχολογίας). Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακή ειδίκευση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμο, εκπαίδευση στη χορήγηση των ψυχομετρικών  test προσωπικότητας, ικανοτήτων και ενδιαφερόντων καθώς και πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, προγραμμάτων και συνεδρίων ψυχολογίας, βασισμένα κυρίως στην ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική παιδιών, εφήβων και γονέων.

Φέτος παρακολουθεί μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Διαταραχές άγχους σε παιδιά και εφήβους» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου (αρ. Πρωτ: 1955/ 16-5-2014) από 11/10/2012 και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Έχει εργαστεί στο οικοτροφείο «Γαλήνη Α», στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) και στην Ψυχιατρική- Νευρολογική Κλινική Σινούρη Α.Ε. Από το 2014 είναι επίσης επιστημονικός συνεργάτης (ψυχολόγος) σε κέντρο ειδικών θεραπειών για το παιδί και συνεργάζεται με σχολεία και φροντιστήρια παρέχοντας προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές και οργανώνοντας βιωματικές ομάδες εφήβων με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την αυτοβελτίωση

Τέλος, αρθρογραφεί σε διάφορα blogs και sites στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies