Παναγιώτης Α. Καλιακούδας

kaliakoudasΟ Παναγιώτης Α. Καλιακούδας γεννήθηκε στο Evanston, Illinois των Η.Π.Α. και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. 

Σπούδασε ψυχολογία, στο Boston University, και Συμβουλευτική Ψυχολογία σε επίπεδο Masters στο Boston College, στη Βοστώνη των Η.Π.Α.

Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος εξαρτήσεων από το IC&RC, και εκπαιδευμένος στη μέθοδο τραυματοθεραπείας EMDR. Από το 2000 που ολοκλήρωσε τις σπουδές του έχει εργαστεί σε ως θεραπευτικός σύμβουλος εξαρτήσεων, ψυχολόγος και crisis counselor σε διάφορες νοσοκομειακές δομές στη Βοστώνη.

Έχει υπηρετήσει τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας (ΝΝΣ) και στο Γραφείο Προληπτικής Ψυχικής Υγιεινής (ΓΠΨΥ).

Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος σε Ψυχιατρική Κλινική. Από το 2011 βλέπει περιστατικά ιδιωτικά και από το 2014 είναι επίσης ψυχολόγος σε Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Διαθέτει την 1496/25-02-2011 Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου της Περιφέρειας Αττικής, και είναι Graduate Member της British Psychological Society.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού και ενός αγοριού.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies