Βαγγέλης Λεμπέσης

lembesisΟ Βαγγέλης Λεμπέσης αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2004. Συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην ίδια σχολή, αποκτώντας το 2007 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχολογία της Υγείας. Αργότερα η εκπαίδευσή του στράφηκε στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων. Γνώρισε την Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση στη Συμβουλευτική στο Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Ερευνών (2006-2007) και εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Ανάλυσης (2009-2011).

Από το 2010 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο, το οποίο από το 2015 μεταφέρθηκε στην Κάρυστο Ευβοίας. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων, στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, σε ξενώνα ηλικιωμένων και στο Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης και Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης όπου ασχολήθηκε με τη συμβουλευτική ενηλίκων αλλά και εφήβων, ως υπεύθυνος του προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Παράλληλα προς δραστηριότητα τους ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, ασχολήθηκε με το θέατρο και την τηλεόραση ως σκηνοθέτης, συγγραφέας και σεναριογράφος.
Εξακολουθεί να εκπαιδεύεται, να απορεί και να εκπλήσσεται καθημερινά.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies